Loodgieters- en installatiebedrijf

De diensten van Gebroeders Heester

 

 

 

 

Badkamers, Toiletten, Sanitair

Op sanitair gebied verzorgen wij de complete verbouwing van uw badkamer, keuken en/of toilet. Daar wij met meerdere groothandels samenwerken beschikken wij over diverse showrooms. Wij kunnen desgewenst een afspraak met u maken om een aantal sanitaire opstellingen te bekijken. Ook is het mogelijk om uw badkamer in 3D uit te laten tekenen, zodat u een goede indruk krijgt hoe uw badkamer er uit komt te zien. Wilt u nu alvast een idee opdoen dan kunt u hier eens kijken; Geberit, Grohe, Gustavsberg, Hansgrohe, Sphinx, Venlo, Villeroy&Boch.

 

 

Waterinstallaties

Voor alle werkzaamheden op het gebied van watertechnische installaties kunt u bij ons terecht. Wij kunnen het gehele traject vanaf engineering tot en met de aanleg van de waterinstallatie verzorgen. Uiteraard hoort begeleiding en overleg met de nutsbedrijven daar ook bij. Tevens kunnen wij u begeleiden in het inventariseren en/of beheren van waterinstallaties met betrekking tot legionella preventie.

 

 

Riolering

Op het gebied van rioleringswerkzaamheden houden wij ons bezig met de aanleg en het onderhouden van diverse rioleringssystemen. Wij verwerken hoofdzakelijk PVC en PE ( Polyethyleen ) voor de aanleg van rioleringssystemen. Daarnaast wordt er op verzoek gietijzer of stalenbuis gebruikt. Ook het ontstoppen van rioleringen alsmede het onderzoeken en oplossen van stank- en beluchtingsproblemen behoort tot onze activiteiten.

 

 

Gas

Op het gebied van gasinstallaties verzorgen wij de aanleg van zowel nieuwe als het aanpassen van bestaande gasinstallaties. Wij verzorgen het gehele traject van ontwerp, overleg met de nutsbedrijven tot en met de aanleg.

 

 

Hemelwaterafvoer installaties

Met betrekking tot hemelwaterafvoeren verzorgen wij traditionele systemen, welke zijn uitgevoerd in PVC, PE (Polyethyleen), koper en zink. Ook verzorgen wij onderdruksystemen, hierbij wordt regenwater afgevoerd door kleine diameters.

 

 

Verwarming

Wij leveren en monteren diverse verwarmingssystemen, waaronder cv-ketels, radiatoren, vloer- en lucht- verwarming voor zowel particulieren als bedrijven. Een cv-ketel kiezen is niet eenvoudig. Er spelen verschillende zaken mee. Uiteraard is het belangrijkste dat uw nieuwe ketel optimaal comfort biedt.

  • HR - Hoog Rendement-ketels worden tegenwoordig het meest geadviseerd. Deze ketel gebruikt de warmte van de verbrandingsgassen, die bij andere ketels via de afvoer verloren gaat. Een HR-ketel is daardoor milieuvriendelijker en energiebesparend.
  • VR - Heel af en toe gebeurt het nog dat de plaatsing van een HR-ketel een probleem is, omdat de afvoer of schoorsteen niet geschikt is. In dat geval verdient een Verbeterd Rendement (VR)-ketel de voorkeur.

Wij werken veel met de volgende fabrikanten; Daalderop, Nefit,Remeha en Vaillant.

Loodgieters- en Installatiebedrijf
Gebroeders Heester VOF

Voorzand 27
2984 BH RIDDERKERK

Gebroeders Heester

(email)
(tel) 0180 - 46 55 82
(www) gebroedersheester.nl